Nieuwsbrief Koninklijke Tichelaar Makkum
Keramische gevelbekleding spreekt tot verbeelding   |   Bekijk hier de online versie
Headerbeeld gevel 2014
Koninklijke Tichelaar Makkum presenteert nieuw gevelconcept
Tijdens GEVEL 2014, eind januari in Ahoy Rotterdam, hebben wij ons nieuwe concept voor keramische gevelbekleding gepresenteerd. Er is veel belangstelling voor getoond en de eerste reacties van zowel opdrachtgevers als architecten zijn positief. We gaan nu de afrondingsfase in en verwachten het systeem eind 2014 op de markt te kunnen brengen.

Ambachtelijke expertise
“We zijn erin geslaagd een doelmatig productiesysteem te ontwerpen voor breed toepasbare keramische gevelelementen die onze ambachtelijke expertise expliciet weerspiegelen.”

Concrete belangstelling
Met de demonstratie van eerste mock ups hebben we aanschouwelijk kunnen maken wat de mogelijkheden zijn van ons nieuwe, modulaire systeem voor keramische gevelbekleding. Zowel de ambachtelijke uitstraling als de veelzijdigheid van het systeem leek opdrachtgevers en architecten aan te spreken. We hebben veel aanvragen gekregen voor productspecificaties, later dit jaar, en hebben afspraken kunnen maken over een eerste referentieproject. De getoonde belangstelling sterkt ons in de overtuiging dat dit nieuw ontwikkelde concept een waardevolle impuls kan zijn voor bredere toepassing van keramische gevelbekleding.
Lees verder >>
 
Meer informatie?
Op dit moment werken we hard aan de afronding van het systeem en aan de verdere inrichting van de productieomgeving. Naar verwachting zijn we eind 2014, na certificering, klaar voor de officiële marktintroductie. U kunt uiteraard eerder een afspraak maken om de mogelijkheden nu al door te nemen.
Afspraak maken >>
 
Keramische gevelbekleding
Gevelbekleding voorbeeld
Gevelbekleding voorbeeld
Gevelbekleding voorbeeld