Nieuwsbrief Koninklijke Tichelaar Makkum
Nieuwe dimensie in gevelbekleding   |   Bekijk hier de online versie
Headerbeeld
Nieuwe dimensie gevelbekleding
Graag nodigen wij u uit om tijdens GEVEL 2014 kennis te komen maken met een nieuw ontwikkeld concept voor keramische gevelbekleding. We presenteren een visuele mock up die de bijzondere kenmerken hiervan illustreert: een herkenbaar ambachtelijke uitstraling en een grote variëteit in configuraties en flexibiliteit. Behalve uitvoering in rood en zwart-gesmoord kan in nauwe samenwerking met ons laboratorium uit een rijke variëteit aan glazuren worden gekozen: een veredeling van keramisch materiaal waarin ons bedrijf inmiddels een internationale reputatie heeft opgebouwd en waarvan we enkele voorbeelden laten zien.

Op dit moment zijn we in samenwerking met diverse partijen bezig het technisch ontwerp af te ronden, waarna het gehele systeem kan worden gecertificeerd. Eind 2014 komt het systeem op de markt.

    GEVEL 2014, 22 t/m 24 januari, Ahoy Rotterdam
    Standnummer: 01.BO36

De beursintroductie is de kroon op twee jaar productontwikkeling die is uitgevoerd in nauwe samenwerking met het gerenommeerde internationaal opererende bouwkundig ingenieursbureau Arup. Het resultaat is een slim en veelzijdig programma van keramische gevelelementen, desgewenst afgewerkt met rijke glazuren in diverse natuurlijke nuances. U kunt binnen dit nieuwe concept oneindig veel configuraties realiseren.

Naast de introductie van het gevelbekledingssysteem worden tijdens de beurs een viertal eenmalige projecten uitgelicht, waarin ons keramisch materiaal een onderscheidende waarde vormde.

Wij hopen u te mogen verwelkomen.
Vraag toegangsbewijs GEVEL 2014 aan >>
 
Configuraties gevelelementen
Geveldetail 1 Geveldetail 2 Geveldetail 3
 
Geveldetail 4 Geveldetail 5 Geveldetail 6